elcos service
Prima pagina Despre noi Produse Servicii Software Portofoliu
 
Servicii
 
Contact
Sediul: Bd Timisoara nr 27 E,
cod postal 061307,
Bucuresti, Romania
Telefon/Fax: 021 - 413 13 49
021 - 413 50 58
021 - 746 64 10
E-mail:
elcos@elcos.ro

Profil Elcos Service

       Societatea Comerciala ELCOS SERVICE srl a fost infiintata in anul 1998 avand ca obiect initial de activitate automatizarea si sistematizarea proceselor tehnologice, asamblarea si montarea instalatiilor de automatizari. In anii urmatori au fost realizate echipamente de comanda si control a instalatiilor din industria alimentara (instalatii de producere a alcoolului), industria de prelucrare a titeiului si a gazelor naturale, producerea de abur tehnologic si a agentului termic de incalzire.


Societatea Comerciala ELCOS SERVICE srl implementeaza un sistem al calitatii conform SR EN ISO 9002/1995, in cadrul caruia isi desfasoara toate activitatile, avand drept scop SATISFACEREA ASTEPTARILOR SI NECESITATILOR CLIENTILOR NOSTRI, pentru ca exigentele dumneavoastra sunt si ale noastre.

Pentru a raspunde nevoilor actuale ale consumatorilor privind incalzirea imobilelor si reducerea consumurilor energetice, ELCOS SERVICE a obtinut autorizarea ISCIR conform PTA1/2002, pentru toate cele patru domenii de activitate : montare - instalare, punere in functiune, service - reparare, verificare tehnica periodica si autorizarea functionarii centralelor termice.

Activitatii de service si intretinere i se acorda o importanta deosebita, fiind intr-o permanenta imbunatatire, dezvoltare si crestere a calitatii. Societatea Comerciala ELCOS SERVICE srl are un atelier propriu de confectii metalice diverse si subansamble pentru cazane de abur, productie de tamplarie din Al cu geam termopan.

Incepand cu anul 2001, ELCOS SERVICE ofera servicii profesionale de proiectare de site-uri web si productie de programe specializate, cum ar fi TERMSOFT - program pentru calculul necesarului de caldura, GESTOFFICE - program de secretariat si gestionarea documentelor, etc.

 
centrale termice  centrale termice
 
copyright © 2004 S.C. Elcos Service S.R.L. Toate drepturile rezervate